Terveystalon Sport-palvelu

Meillä pelaa koko hoitoketju!

Terveystalo Sport palvelee kaikkia liikkujia huippu-urheilijasta harrastajaan, junioreista senioreihin. Lisäksi Terveystalo Sport toimii yli sadan urheiluseuran yhteistyökumppanina. Sport-palveluilla pyritään hoitamaan paitsi liikunta- ja urheiluvammoja, myös ennaltaehkäisemään niitä.

Terveystalo Sport on nyt myös Facebookissa. Liity seuraamaan meitä!

Urheilijan terveystarkistus

Urheilijan
terveystarkastus

Tarkastus arvioi terveytesi nykytilan ja
rakenteelliset riskit. Se auttaa tehostamaan
harjoittelua tasapainottamalla treenin ja
terveyden.

Lue lisää
Osta lahjakortti

Urheilulääkäriltä apu ripeästi

Urheilulääkäriltä
apu ripeästi

Erikoisosaajamme hallitsevat myös
sinun lajisi ja sen erityispiirteet. Saat
ajan nopeasti ja pääset hoitoon
joustavasti.

Lue lisää
Varaa aika

Liikkujan ravitsemuspalvelu

Liikkujan
ravitsemuspalvelu

Liikkujan ravitsemuspalvelu auttaa sinua löytämään tasapainoisen ruokavalion. Ruokavalio tukee harjoitteluasi olitpa tähtäämässä terveellisempään elämään tai lajisi ehdottomalle huipulle.

Lue lisää
Osta lahjakortti

Lihastasapainokartoitus

Lihastasapaino-
kartoitus

Ehkäise ennalta tuki- ja liikuntaelinten
vammoja ja sairauksia, liiku tasapainoisesti
ja tehokkaasti. Lihastasapainokartoituksen
ansiosta treenaat taloudellisesti ja kuormitat
kehoa optimaalisesti.

Lue lisää
Varaa aika

RoPSin ja Terveystalon yhteistyö jatkuu

Jalkapalloseura Rovaniemen Palloseura (RoPS) ja Terveystalo jatkavat kaudella 2013 alkanutta yhteistyötään kaudet 2015, 2016 ja 2017 kattavalla sopimuksella. Terveystalo huolehtii sekä RoPS:n edustusjoukkueiden että junioreiden pelikunnosta ja äkillisten tapaturmien hoidosta jatkossakin.

Lue lisää

SJK ja Terveystalo jatkavat yhteistyötä

Jalkapalloseura Seinäjoen Jalkapallokerho Oy -SJK ja Terveystalo jatkavat viime kaudella alkanutta yhteistyötään kauden 2015 kattavalla sopimuksella. Terveystalo huolehtii SJK:n miesten edustusjoukkueen pelikunnosta sekä äkillisten tapaturmien hoidosta jatkossakin.

Lue lisää
Sport-uutiset

Urheilijalle ja liikkujalle apu urheilulääkäriltä

Urheilulääkärin vastaanotolle kannattaa hakeutua, kun kaipaa lääkäriä, joka ymmärtää lajin vammoja ja urheilijan tavoitteita. Niin äkillisen loukkaantumisen kuin rasitusvammankin ilmetessä urheilulääkäri kartoittaa tilanteen, arvioi mahdollisuudet ja riskit ja suosittelee toimenpiteitä tavoitteenaan varmistaa urheilijan mahdollisimman nopea paluu lajin pariin.

Lue lisää
Sport-uutiset

Liiku turvallisesti talvellakin

Talviurheilun paras sesonki on nyt käynnissä. Hiihtolomien lähestyessä monet talviurheilun ystävät suuntaavat laskettelukeskuksiin Suomeen ja ulkomaille. Vauhdikkaissa talvilajeissa saattaa sattua ja tapahtua. Urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn vaikuttavatkin paitsi varusteet, myös vauhti ja urheilijan kyky arvioida omia taitojaan. Myös hoitoon tulee osata mennä ajoissa.

Lue lisää
Sport-uutiset

Vältä nuoren urheilijan rasitusvammat

Vaikka tekisi mieli mennä kuinka kovaa tahansa, nuoren urheilijan harjoittelu täytyy sopeuttaa kehon kasvupyrähdykseen. Toistuvat kasvukivut ovat lapsen rasitusvammoja, joita voi ehkäistä kiinnittämällä huomiota urheilutekniikkaan, harjoittelun monipuolisuuteen ja hauskuuteen.

Lue lisää
Sport-uutiset

Sadan päivän haaste eläimellisempään elämään – tohditko kokeilla?

Vuodenvaihteessa nähtiin paljon 100 päivän lupauksia. Ihmisiä haastettiin esimerkiksi treenaamaan leuanvetoja tai vatsalihaksia säännönmukaisesti sadan päivän ajan. Tartuitko haasteeseen ja vieläkö jaksat puurtaa?

Lue lisää
Sport-uutiset

Nopeat tutkimukset toivat Kasperi Kapaselle mielenrauhan

Kalpan kiekkolupaus Kasperi Kapanen koki ikäviä hetkiä tämän viikon alussa, kun harjoituksissa sattunut loukkaantuminen esti pelaamisen Espoon Blues-pelissa. Terveystalo-yhteistyön ansiosta Kapanen pääsi vieraspaikkakunnallakin saman tien hoitoon ja tutkimuksiin.

Lue lisää
Sport-uutiset

Yli puolet jääkiekon Liiga-seuroista luottaa Terveystaloon

Terveystalo on sopinut yhteistyöstä kahdeksan jääkiekon Liiga-seuran kanssa. Urheilijoiden terveys on lähtökohtana joukkueiden menestymiseen Suomen kovimmassa jääkiekkoliigassa. Monivuotiset sopimukset takaavat Liiga-seuroille suunnitelmallisen ja asiantuntevan urheiluterveydenhuollon.
Lue lisää
Sport-uutiset

Terveystalo varmistaa liiganousija Vaasan Sportin iskukyvyn

Mestiksestä jääkiekon Liigaan noussut Hockey-Team Vaasan Sport ja Terveystalo ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen yhteistyöstä. Terveystalo vastaa jatkossakin Vaasan Sportin miesten edustusjoukkueen sekä nuorten SM-liigassa pelaavien A-junioreiden terveyden ja äkillisten vammojen hoidosta ja ennaltaehkäisystä.

Lue lisää
Sport-uutiset

Terveystalo osallistuu kultajahtiin huolehtimalla Tapparan urheiluterveydestä

Terveystalo ja jääkiekon Liigassa pelaava Tampereen Tappara ovat sopineet 3-vuotisesta yhteistyöstä. Terveystalo tukee Tapparan kultamitalin metsästystä tarjoamalla asiantuntevaa urheiluterveydenhuoltoa ja takaamalla toimivan ja nopean hoitoketju tapaturmien sattuessa.

Lue lisää
Sport-uutiset

Salibandyseura NST-Lappeenranta ja Terveystalo aloittavat yhteistyön

Terveystalo ja NST-Lappeenranta ovat sopineet yhteistyöstä kolmeksi seuraavaksi kaudeksi. Terveystalo vastaa seuran miesten ja naisten edustusjoukkueiden sekä junioreiden monipuolisesta urheiluterveydenhuollosta.

Lue lisää
Sport-tietopankki

Onko rokotussuojasi kunnossa?

Liikkujan kannattaa tarkistaa, että vähintään jäykkäkouristus- ja punkkirokotteet ovat kunnossa. Myös kesälomamatkalle rokotteet tuovat turvaa. Nyt on juuri oikea hetki selvittää oma rokotesuoja.

Lue lisää
Sport-tietopankki

Vältä nuoren urheilijan rasitusvammat

Vaikka tekisi mieli mennä kuinka kovaa tahansa, nuoren urheilijan harjoittelu täytyy sopeuttaa kehon kasvupyrähdykseen. Toistuvat kasvukivut ovat lapsen rasitusvammoja, joita voi ehkäistä kiinnittämällä huomiota urheilutekniikkaan, harjoittelun monipuolisuuteen ja hauskuuteen.

Lue lisää
Sport-uutiset

Suunta Jyväskylälle Urheilugaalan Terveystalo-palkinto Terveelle seuralle

Jyväskyläläinen lasten ja nuorten suunnistustoimintaan erikoistunut Jyväskylän Suunta palkittiin Urheilugaalassa Terveystalo–palkinnolla Terveelle seuralle.

Lue lisää
Sport-uutiset

Helsingin Roosters, Oulun Nice Soccer ja Suunta Jyväskylä ehdolla Terveeksi Seuraksi

Suomen Urheilugaala palkitsee 14.1.2014 yhdessä Terveystalon kanssa Suomen parhaita urheiluseuroja palkintokategoriassa Urheiluseura - Terveystalo-palkinto terveelle seuralle. Kolme ehdolla olevaa seuraa ovat Roosters, ONS ja Suunta.

Lue lisää
Jääkiekko

Juniorijääkiekkoseura Blues Juniors ry:n urheiluterveyden kumppaniksi Terveystalo

Blues Juniors ry ja Terveystalo ovat solmineet yhteistyösopimuksen seuran jäsenten terveydenhoidosta, urheilutapaturmien hoidosta ja markkinointiyhteistyöstä. Sopimus on voimassa 2013–2015, ja sen piiriin kuuluvat kaikki Bluesin juniorijääkiekkojoukkueet.

Lue lisää
Sport-tietopankki

Urheilijan terveystarkastus: mielenrauhaa vanhemmille, treenitehoa urheilijalle

Kun viikkoon sisältyy kymmeniä harjoitustunteja, on urheilijan tärkeää tietää olevansa riittävän terve treenaamaan. Urheilijan terveystarkastus Terveystalolla oli Eetu ja Pipsa Pokkiselle vaivaton tapa selvittää, millä tolalla kunnianhimoisesti harjoittelevien urheilijoiden terveydentila on.

Lue lisää