Terveystalon Sport-palvelu

Kun haluat liikkua ja urheilla määrätietoisesti ja tehokkaasti, saat meiltä tukea urheiluterveyteesi. Sport-palvelumme on tarkoitettu kaikkien lajien liikkujille huipuista harrastajiin, junioreista senioreihin – tutustu!

Urheilijan terveystarkistus

Urheilijan
terveystarkastus

Tarkastus arvioi terveytesi nykytilan ja
rakenteelliset riskit. Se auttaa tehostamaan
harjoittelua tasapainottamalla treenin ja
terveyden.

Lue lisää
Osta lahjakortti

Urheilulääkäriltä apu ripeästi

Urheilulääkäriltä
apu ripeästi

Erikoisosaajamme hallitsevat myös
sinun lajisi ja sen erityispiirteet. Saat
ajan nopeasti ja pääset hoitoon
joustavasti.

Lue lisää
Varaa aika

Liikkujan ravitsemuspalvelu

Liikkujan
ravitsemuspalvelu

Liikkujan ravitsemuspalvelu auttaa sinua löytämään tasapainoisen ruokavalion. Ruokavalio tukee harjoitteluasi olitpa tähtäämässä terveellisempään elämään tai lajisi ehdottomalle huipulle.

Lue lisää
Osta lahjakortti

Lihastasapainokartoitus

Lihastasapaino-
kartoitus

Ehkäise ennalta tuki- ja liikuntaelinten
vammoja ja sairauksia, liiku tasapainoisesti
ja tehokkaasti. Lihastasapainokartoituksen
ansiosta treenaat taloudellisesti ja kuormitat
kehoa optimaalisesti.

Lue lisää
Varaa aika

Sport-uutiset

Yli puolet jääkiekon Liiga-seuroista luottaa Terveystaloon

Terveystalo on sopinut yhteistyöstä kahdeksan jääkiekon Liiga-seuran kanssa. Urheilijoiden terveys on lähtökohtana joukkueiden menestymiseen Suomen kovimmassa jääkiekkoliigassa. Monivuotiset sopimukset takaavat Liiga-seuroille suunnitelmallisen ja asiantuntevan urheiluterveydenhuollon.
Lue lisää
Sport-uutiset

Terveystalo varmistaa liiganousija Vaasan Sportin iskukyvyn

Mestiksestä jääkiekon Liigaan noussut Hockey-Team Vaasan Sport ja Terveystalo ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen yhteistyöstä. Terveystalo vastaa jatkossakin Vaasan Sportin miesten edustusjoukkueen sekä nuorten SM-liigassa pelaavien A-junioreiden terveyden ja äkillisten vammojen hoidosta ja ennaltaehkäisystä.

Lue lisää
Sport-uutiset

Terveystalo osallistuu kultajahtiin huolehtimalla Tapparan urheiluterveydestä

Terveystalo ja jääkiekon Liigassa pelaava Tampereen Tappara ovat sopineet 3-vuotisesta yhteistyöstä. Terveystalo tukee Tapparan kultamitalin metsästystä tarjoamalla asiantuntevaa urheiluterveydenhuoltoa ja takaamalla toimivan ja nopean hoitoketju tapaturmien sattuessa.

Lue lisää
Sport-uutiset

Salibandyseura NST-Lappeenranta ja Terveystalo aloittavat yhteistyön

Terveystalo ja NST-Lappeenranta ovat sopineet yhteistyöstä kolmeksi seuraavaksi kaudeksi. Terveystalo vastaa seuran miesten ja naisten edustusjoukkueiden sekä junioreiden monipuolisesta urheiluterveydenhuollosta.

Lue lisää
Sport-tietopankki

Onko rokotussuojasi kunnossa?

Liikkujan kannattaa tarkistaa, että vähintään jäykkäkouristus- ja punkkirokotteet ovat kunnossa. Myös kesälomamatkalle rokotteet tuovat turvaa. Nyt on juuri oikea hetki selvittää oma rokotesuoja.

Lue lisää
Sport-tietopankki

Vältä nuoren urheilijan rasitusvammat

Vaikka tekisi mieli mennä kuinka kovaa tahansa, nuoren urheilijan harjoittelu täytyy sopeuttaa kehon kasvupyrähdykseen. Toistuvat kasvukivut ovat lapsen rasitusvammoja, joita voi ehkäistä kiinnittämällä huomiota urheilutekniikkaan, harjoittelun monipuolisuuteen ja hauskuuteen.

Lue lisää
Sport-uutiset

Suunta Jyväskylälle Urheilugaalan Terveystalo-palkinto Terveelle seuralle

Jyväskyläläinen lasten ja nuorten suunnistustoimintaan erikoistunut Jyväskylän Suunta palkittiin Urheilugaalassa Terveystalo–palkinnolla Terveelle seuralle.

Lue lisää
Sport-uutiset

Helsingin Roosters, Oulun Nice Soccer ja Suunta Jyväskylä ehdolla Terveeksi Seuraksi

Suomen Urheilugaala palkitsee 14.1.2014 yhdessä Terveystalon kanssa Suomen parhaita urheiluseuroja palkintokategoriassa Urheiluseura - Terveystalo-palkinto terveelle seuralle. Kolme ehdolla olevaa seuraa ovat Roosters, ONS ja Suunta.

Lue lisää
Jääkiekko

Juniorijääkiekkoseura Blues Juniors ry:n urheiluterveyden kumppaniksi Terveystalo

Blues Juniors ry ja Terveystalo ovat solmineet yhteistyösopimuksen seuran jäsenten terveydenhoidosta, urheilutapaturmien hoidosta ja markkinointiyhteistyöstä. Sopimus on voimassa 2013–2015, ja sen piiriin kuuluvat kaikki Bluesin juniorijääkiekkojoukkueet.

Lue lisää
Sport-palvelut

Liikkujan terveystietopankki

Lue, ja hyödy urheiluterveyden asiantuntemuksestamme. Löydät mm. lajikohtaista tietoa urheiluterveydestä. Voit lukea myös ennaltaehkäisystä, vammojen hoidosta ja kuntoutumisesta.

Kaikki Terveystalo Sport-palvelut
Ajankohtaista liikkujille ja urheilijoille

 

Liikkujan terveystietopankki
Lue lisää
Sport-tietopankki

Urheilijan terveystarkastus: mielenrauhaa vanhemmille, treenitehoa urheilijalle

Kun viikkoon sisältyy kymmeniä harjoitustunteja, on urheilijan tärkeää tietää olevansa riittävän terve treenaamaan. Urheilijan terveystarkastus Terveystalolla oli Eetu ja Pipsa Pokkiselle vaivaton tapa selvittää, millä tolalla kunnianhimoisesti harjoittelevien urheilijoiden terveydentila on.

Lue lisää
Sport-seurayhteistyö

Sport-palvelut urheiluseuroille

Urheiluseurayhteistyö tarjotaa seuroille toimivan, laadukkaan ja monipuolisen palvelukokonaisuuden, joka tuo urheilulääketieteen huippuosaamisen valmennuksen ja seuratyön tueksi.

Lue lisää