Valituin ja vaikuttavin

Terveystalo Kuntoutuspalvelut

Terveystalon Kuntoutuspalveluissa keskiössä on asiakkaan toimintakyky: sen arviointi ja kuntoutus. Kuntoutuspalveluihin kuuluvat neuropsykologian, puheterapian, toimintaterapian ja neurologisen fysioterapian palvelut sekä geriatrinen ja moniammatillinen kuntoutus. Tehtävänämme on löytää polku kohti toimintakykyistä arkea yhdessä asiakkaan kanssa.

Tutustu palveluihimme

Soita 030 633 5333*

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-16 numerossa 030 633 5333*. Asiakaspalvelustamme voit tiedustella sekä vapaita aikoja tutkimuksiin että kuntoutuksen paikkatilannetta. Voit hakea kuntoutukseen myös alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Vastaamme hakemuksiin mahdollisimman pian.

Hae kuntoutukseen

Sähköinen asiointi

Kuntoutuspalvelujen asiakkaana voit olla yhteydessä oman asiantuntijasi kanssa tietoturvallisen sähköisen asiointipalvelumme avulla. Asiointipalvelusta löydät lisäksi mm. kuntoutuskurssit ja voit täyttää tarvittavat dokumentit sujuvasti oman aikataulusi mukaan. 

Oma terapeuttisi kutsuu sinut palvelun käyttäjäksi ja tämän jälkeen voit kirjautua sisään henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Nainen katsoo kännykkää

Etäkuntoutus

  • Etäkuntoutuksena toteutettu yksilökuntoutus mahdollistaa palvelun tarjoamisen asuinpaikasta riippumatta. Asiakkaalle tämä tarkoittaa palvelujen parempaa saatavuutta, matkustamisen vähentymistä ja helppoa tapaa pitää yhteyttä terapeuttiin myös käyntien välillä.
  • Maksusitoumuksen sallimissa rajoissa kuntoutus on aina mahdollista toteuttaa etänä tai yhdistää vastaanotolla toteutuvaan kuntoutukseen etävastaanottoja. Etäkuntoutus on aina vaihtoehtoinen tapa toteuttaa Kelan vaativaa yksilöterapiaa. Asiakkaan soveltuvuus etäkuntoutukseen arvioidaan yksilöllisesti.
  • Terveystalossa on käytössä terveydenhuoltoon suunnattu helppokäyttöinen ja tietoturvallinen etäkuntoutusalusta, jonka avulla kuntoutujan arjessa tapahtuvaa harjoittelua voidaan ohjata myös tapaamisten välissä.

Kuntoutuksen ostopalvelut

Toimimme hyvinvointialueiden ja yritysten ostopalvelukumppanina tuottaen psykologi- ja neuropsykologipalveluita, puheterapeutin palveluita sekä toiminta- että fysioterapeuttipalveluita. Konsultoimme myös ostopalveluprosessien kokonaisvaltaiseen toimivuuteen liittyvissä asioissa ja autamme integroimaan palveluita kumppanin omiin terveydenhuollon prosesseihin.

Terveystalo Kuntoutuspalveluiden toimipistekartta

Toimipisteemme

Toimimme omissa Kuntoutuksen toimipisteissämme ympäri Suomen, joita on jo yli 20. Teemme myös käyntejä arjen toimintaympäristöön, kuten kotiin, hoivakotiin, kouluun tai päiväkotiin.  Etäpalveluiden avulla tavoitamme tarvittaessa kaikki suomalaiset. Käynnit voidaan sopia joustavasti asiakkaan toiveiden ja elämänrytmin mukaisesti.