Nopeasti hyvään hoitoon

Nopeasti hyvään hoitoon

Tule turvallisesti paikan päälle tai asioi etänä.
Käytäthän maskia asioidessasi toimipaikoissamme.

Koronavirustestaus Tutustu uusiin Fokus-erikoisyksiköihin

Palveluitamme

Perusteellinen hammastarkastus 60€

Hinta sisältää myös röntgenkuvat ja palvelumaksun. Koskee vain valikoituja aikoja.

Varaa aika

Koronatesti nyt myös kurlaamalla

Kurlaus on nopea, luotettava ja miellyttävä näytteenottotapa, jota suosittelemme oireettomille henkilöille. Kurlausnäyte tulee saataville kaikkiin Terveystalon testauspisteisiin.

Lue lisää
   

Fokus mielen erikoisyksikkö

Mielen asiantuntijamme ovat tukenasi, kun esimerkiksi stressi, masennus tai ahdistus kuormittavat mieltäsi. Fokuksessa olet juuri sinä.

Lue lisää

Fokus Tuki- ja liikuntaelinten erikoisyksikkö

Moniammatillinen tiimimme on palveluksessasi tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Fokuksessa olet juuri sinä.

Lue lisää

Fokus vatsan erikoisyksikkö

Ruokatorven, mahalaukun ja suoliston toimintahäiriöihin erikoistuneet asiantuntijamme ovat apunasi, kun vatsa vaivaa. Fokuksessa olet juuri sinä.

Lue lisää
 

Tutustu myös

Töihin terveystaloon

Kaikki hyvät tyypit eivät vielä työskentele meillä! Terveystalossa pääset tekemään vaikuttavaa työtä asiakkaan hyväksi sekä vaikuttamaan omaan työhösi ja toimintaamme. Valtakunnallisuutemme ansiosta tarjoamme monenlaisia uranäkymiä ja joustavia työskentelymahdollisuuksia. Tervetuloa hyvien tyyppien pariin! Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Oma Terveys ja ajankohtaiset edut

Oma Terveys –palvelusta löydät terveystietosi, laboratoriotuloksesi, reseptisi, rokotuksesi sekä erilaisia muistutuksia. Se tarjoaa myös tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista sekä rahanarvoisia etuja. Katso ajankohtaiset edut Oma Terveys -palvelusta. Työterveysasiakas, kirjaudu palveluun ja tutustu etuihisi. Kirjaudu palveluun