Tapahtumat ja valmennukset

Ensiapukurssit

Terveystalo järjestää valtakunnallisesti avoimia ja yrityskohtaisia ensiapukursseja työterveyden asiakkaille. Ensiaputaidot ovat tarpeen myös työpaikalla. Työturvallisuuslaki edellyttää työpaikan ensiapuvalmiuden ylläpitämistä, mihin kuuluvat asianmukaisten tarvikkeiden lisäksi myös ensiapuun perehtyneet henkilöt. Työpaikan vaarojen arviointi muodostaa perustan ensiapuvalmiuden suunnittelulle, joka tulee sisällyttää työsuojelun toimintaohjelmaan.

Viralliset ensiapukurssimme noudattavat Käypähoitosuositusta ensiapukoulutuksissa, Suomen Elvytysneuvoston ja STM:n ohjeistusta työpaikkojen ensiapuvalmiuksista. Kouluttajina toimivat työterveydessä työskentelevät virallisesti hyväksytyt ensiapukouluttajat. Koulutukset ovat laadukkaita ja koulutettavan yrityksen työtehtäviä huomioivia. Seuraamme koulutusten tasalaatuisuutta mm. koulutuskoordinaattoreiden avulla ja palautekyselyin.

Terveystalo on SPR:n kumppanuussopimuksen tehnyt organisaatio, jolloin kauttamme on mahdollista saada myös SPR:n rekisterimerkinnällä olevia ensiapukursseja. Kurssit toteutetaan kokonaan verkossa kouluttajan johdolla.

Ilmoittaudu ensiapukurssille

Ilmoittaudu

Lisätietoja

Yhteyshenkilö

Olli Rundgren, palvelupäällikkö, ensiapu ja työturvallisuus työpaikoilla, ETK-kouluttaja
olli.rundgren@terveystalo.com tai puh. 043 820 2212 (arkisin klo 8-18).

Pyydä tarjous tai lisätietoja ensiapukursseista, olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Terveystalo järjestää valtakunnallisesti avoimia ja yrityskohtaisia ensiapukursseja työterveysasiakkaille. Mikäli haluat ilmoittautua avoimelle ensiapukurssillemme, ota meihin yhteyttä täällä.

Voit myös tästä linkistä pyytää erillisen tarjouksen Liikenne- ja viestintäviraston ammattikuljettajien ensiapukoulutusohjelmista.